NoteBLOG – Čas rhododendronů a pivoněk

Čas rhododendronů a pivoněk (31.05.2005)

Opět se nahromadily nějaké nové fotky květinek. Nastal čas rhododendronů, pivoněk a spousty dalších zajímavých květinek, takže je nestačím ani všechny fotit. Po celé Chotěboři je možno vidět tyto krásné - mnohdy i velmi velké keře, plné květů nejrůznějších barev, tvarů a vůní. S novým foťákem, který nosím velmi často ssebou, začínám možná tak nějak jinak vnímat svět kolem sebe. Zajímavé přírodní i umělé scenérie a věci, které jsem dříve přecházel bez většího povšimnutí, nyní přímo vyhledávám, ony na mě kladně působí a ty nejhezčí se snažím zachytit objektivem svého kompaktu. Jsem samozřejmě v tomto směru úplný začátečník a "samo-nedouk". Fotky nijak neupravuji, neretušuji ani nezatřizuji. Hard-disk se jimi utěšeně plní a mě bude asi brzy čekat velký "úklid".

Dovolím si na tomto místě silně pokárat vlastníka či údržbáře betonových truhlíků, které zabraňují z obou stran vjezd do ulice u zimního stadionu. Tímto místem či okolo něho projde či projede denně i o víkendech mnoho lidí, a to i mimochotěbořských. To, co v truhlících spatří, je ovšem pouze smutná karikatura. No - posuďte sami. Zde je obrázek truhlíků z jedné strany. Z druhé strany je hlavní rostlinou smetanka lékařská. Původní rostlinu - dřevinu buď někdo ukradl nebo uschla a byla odstraněna.

Komentáře

1. komentář napsal(a) blablabla dne 11.03.2006 v 13:10

některý kytky jsou dost povedený ale některý by potřeboval? zneškodnit!!!

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete