NoteBLOG – Fotky z minulých dní

Fotky z minulých dní (19.06.2005)

Fotky z minulých čtyřech dní. První akcí bylo naše čtvrteční mini-hudební vystoupení s Milanem na padesátinách jednoho velice sympatického pána, vyššího příslušníka policie ČR. Akce byla zajímavá mimo jiné i hojnou účastí spolupracovníků oslavence, čímž se stalo, že v několika chvílích tancovalo docela dost policistů podle toho, jak my jsme hráli. A uznejte - to se obyčejnému člověku tak často nestává :-) Akce se konala na odlehlém místě mezi Havlíčkovým Brodem a Jihlavou, v myslivecké chatě zvané Nora Hubertka. Samotná chata nebyla ničím zajímavá, ale to okolí mě okamžitě nadchlo a musel jsem zase fotit. Bohužel - už bez sluníčka, to jsem už nestihl.

V pátek jsem musel cestovat opět do Zlína. A opět s autem. Drobná, ale opakovaná lapálie s dálkovým ovládáním zamykáním. Jel se mnou můj brácha Karel, protože měl volno a naplánoval si při té příležitosti návštěvu zlínského kamaráda z vojny. Po předání auta do servisu firmy UNICARS Zlín jsme měli v úmyslu sednout na trolejbus a dojet za zmíněným kamarádem, který bydlel cca 2,5 km daleko. Jaké však bylo naše - dlužno říci velmi příjemné - překvapení, když mě majitel prodejny aut pan Doležal sám od sebe nabídl (či spíše mi vnutil) zapůjčení předváděcího vozu Citroen C4 k tomuto účelu. Byli jsme šokováni touto opravdu velice vstřícnou, upřímnou a nezištnou pomocí pana Doležala. Velmi nám to "píchlo", za kamarádem jsme cestovali pohodlně, zajímavě (C-čtyřka je zajímavé autíčko nabité digitální technikou) a nezávisle na MHD až k jeho domu. Bráchovi se C-čtyřka tolik líbila, že jsem ho musel v ní vyfotit. Na zpáteční cestě jsme zastavili u devíti křížů na kafe, kde jsem si ještě musel vyfotit krásnou motorku.

A konečně včera a dnes jsem fotil při pěších cestách - včera s návštěvou z Moravy kolem rybníka pod čističkou a dnes cestou do Libice.

Komentáře

1. komentář napsal(a) Harryho pán dne 20.06.2005 v 07:37

Jirko, s potěšením zjišťuji, ža krom hudebního nadání máš i nadání fotografa s velkým F. Kompozice tvých snímků z krajiny je totiž dokonalá, takto to umí jen málokdo. Klidně by ses tím fotografováním mohl živit. A kvalita snímků je i po zmenšení pro internet bez chybičky.

2. komentář napsal(a) bobtail Harry dne 20.06.2005 v 07:53

Taky se mi fotky moc líbí, jen je třeba opravit chybičku v odkaze na Rybník pod čističkou, aby se fotka ukázala...

3. komentář napsal(a) Jilda dne 20.06.2005 v 09:27

Jak to ti kluci Císařovi dělají, že vypadají pořád tak mladě? Oba. Jo a C4 je pěkné autíčko...

4. komentář napsal(a) Jirka Císař dne 20.06.2005 v 10:31

Tak nevím, jestli Jim J.C. už ten odkaz opravil - ale neměl kdy, jel brzo ráno na zkoušku do Brna, ale mě ten odkaz na "Rybník pod čističkou" funguje. Díky vám za komplimenty, jsou určitě povzbuzením do dalšího focení. Chtěl jsem původně napsat "do další práce" - ale naštěstí jsem to "chytl" včas :-). To není samozřejmě práce, ale zábava.

5. komentář napsal(a) JC ml. dne 20.06.2005 v 11:09

Ano, opravil jsem ten preklep (cekam na ustni cast zkousky).

6. komentář napsal(a) Lukáš dne 22.06.2005 v 11:21

Tak tedy nevím. Některé fotky nemají zas tak dobrou kompozici a pokud ano, tak fotografii "ničí" nízká technická kvalita - viz přepaly, obloha bez kresby atd. Nevím, jaký fotoaparát byl použit, ale pomohlo by použití filtru. Alespoň polarizačního nebo lépe v kombinaci s přechodovým. Jsem také jen fotoamatér, tak mé připomínky berte s rezervou. Doporučuji se podívat na galerie na webu např. www.fotoaparat.cz

7. komentář napsal(a) Mark Chapman dne 28.12.2005 v 11:16

I really am impressed by your site. Very original & interesting content. right Cards will Lose Tournament without any questions: http://www.daypop.com/ , Lazy is feature of Big Girl Full TV becomes Collective Cards in final , Curious Cosmos Percieve or not when Table Loose Round Rape

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete