NoteBLOG – Fotogalerie je na světě (tedy na NoteBlogu)

Fotogalerie je na světě (tedy na NoteBlogu) (01.12.2006) Fotogalerie k článku

Dnešním dne je zásluhou mého šikovného synstva a webmastera Jima JC zase NoteBlog o něco hezčí, na moje přání zařídil možnost pohodlnějšího sekvenčního prohlížení fotografií ve fotogalerii, která se objevuje v seznamu článků i u článku na liště a na konci. Tak jsem novou funkci musel hnedka vyzkoušet, i když dnešek nebyl k fotografování vůbec ideální. Navštívil jsem se svým autíčkem Kutnou Horu, neb muselo na pravidelnou preventivní prohlídku (jako nedávno já). Zpátky jsme se stavili u Starkla na vánoční výstavě (nic moc), tak vzniklo pár fotek, z kterých je sestavena dnešní premiérová (nic moc) fotogalerie.

První fotkou je ale moje nová "hračka", kterou jsem si (trochu dopředu) pořídil k narozeninám. Móóć pěkný, za 4,7K na netu i s pěti DVD RAM. Je sice bez HD i HDMI, ale jinak nabitý funkcemi včetně střihu na DVD RAM. Vřele můžu doporučit.

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete