NoteBLOG – Den naháčů na blogu

Den naháčů na blogu (05.04.2007) Fotogalerie k článku

Tak mi volal Jim JC, webmajstr NoteBlogu, že prej je dneska nějakej zvláštní den bloggerů, a že se dnešní den jaksi "odhalí" všechny blogy tak, že se vyřadí jejich "kabát" - css styly. Něco mi to sice říká, ale sám bych asi žádný nestvořil. Tak se, prosím, nedivte dnešnímu zvláštnímu výzoru NoteBlogu, který má na svědomí práve Jim JC, kterej mi na dneska blog takhle "svlíknul" až na holé html :-)

Dnešní fotogalerie souvisí s mojí dnešní činností na zahrádce. Mám mimořádně dva dny aut of vórk, tak využívám relativně teplého počasí k této bohulibé činnosti. Dopoledne jsem byl u pana Boháče v Nové Vsi pro mulčovací kůru, kterou má, mimochodem, vysoce kvalitní a v lese u rybníka Stavenov jsem byl na lesním pychu pro hrabanku. Ta byla hlavně pro kanadské borůvky. Věnovali jsme jim dnes poměrně dost času na odkrytí, komplexní přihnojení a doplnění mulče. Teď se teda musí móóóć snažit. Fotky jsou od zmiňovaného rybníka Stavenov, kam jsme si také jako kluci chodili hrát a na houby.

Dnes jsem toho stihnul opravdu hodně. Dopoledne jsem zajel s přívěsným vozíke, který jsem zdědil po taťkovi, na STK. Ale bohužel jsem přijel těsně před polední pauzou (teda ne úplně těsně, ale prostě už mě nevzali), takže jsem tam musel po obědě znovu. Přijel jsem tam po jedné (mají do dvou). Technik vozík prohlédl a našel závažné závady - absence bočních oranžových odrazek a nefunkční pravá stopka. Jelikož jsem už zaplatil 290 kč, dostal jsem na výběr - buď přijet jiný den a zaplatit další poplatek za opakovanou kontrolu, nebo do půl druhé závadu odstranit. Jako starý držgrešle jsem zvolil druhou variantu. U pumpy odrazky neměli, tak jsem uháněl do prodejny atodílů pana kopeckého v Herrmannově ulici. Byl jsem úspěšný, za 2 odrazky i žárovku jsem zacáloval pouhých 40 kč. Pak fofrem domů, krabici se šroubky a nářadí a hajdy zpět k STK. V 13:25 byly odrazky namontované a žárovka vyměněná a já obdržel vytoužené STK! Teď už mě čeká jen na dopravní oddělení MÚ k vyžádání malého techničáku. Tam ale bohužel dnes není úřední den. Takže snad zas příště...

A dnes jsem toho stihnul ještě víc, v podvečer jsem uháněl do Leštiny k bráchovi, kterému právě nainstalovali internet a koupil si stejný DVD rekordér jako já, takže technická pomoc - zapojení a výklad k DVD, instalace antiviru a skype, "vyčištění" HDD, atd, atd. Mimochodem - dostal jsem tam prímovou fazolkovou polívku s "extra velkými kousky zeleniny", přesně jak to mám rád. Prostě báseň - bráška je vyučený kuchař a je to znát. Před chvílí jsem dorazil a stíhám ještě napsat pár blábolů BLOG! Neuvěřitelné využítí dnešního dne. To bude tím volnem. Práce mě nejspíš příliš vysiluje připravuje o "inijacitívu". Tak dobrou noc a zítra snad bude NoteBlog opět NoteBlogem!

Komentáře

1. komentář napsal(a) Jilda dne 06.04.2007 v 11:04

Si z nás děláš legraci s těmi css styly, ne? Nelokmul sis na tom Stavenově něčeho? Je tam nějak málo vody...

2. komentář napsal(a) Jirka C. dne 07.04.2007 v 11:49

Jo jo, málo vody, a to to ještě z této strany vypadá docela jako rybník. To z druhé strany je to žalostnější, už jen samé bahno. A s tím "svlíkáním" - no, je jaro, odkládá se zimní oblečení, tak holt si někdo vzpoměl, že by se to dalo aplikovat i na blogy. Bizardní představa, nicméně - jak vidno - docela zabrala, jako ostatně většina "ujetejch" nápadů, dostatečně silně prezentovanejch na netu.

3. komentář napsal(a) Jilda dne 07.04.2007 v 21:40

Pamatuju se, že jako kluk jsem jednou přešel celý Stavenov napříč, a to od nejvýchodnějšího místa k boudě. Původní záměr byl rybník přeplavat, ale když ono bylo možné všude dosánout na dno. Pravda - do šíleného bahna. Nevím, jak dnes, možná už se tam koupat ani nedá... Jo a na webu mám rád každý ujetý nápad.

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete