NoteBLOG – Sobotní akce - staré kapely v HB

Sobotní akce - staré kapely v HB (28.11.2007) Fotogalerie k článku

Dovoluji si i touto cestou pozvat všechny příznivce starého dobrého BIGBÍTU na sobotní akci do HB klubu Effect. Moje maličkost bude účinkovat ve dvou uskupeních, a to opět v Atlanticu (což byla moje první beatová kapela a je to tudíž hlavně "srdeční záležitost") a jednak v kapele Music-Q, v které jsem sice v době její éry nikdy nehrál, ale jejíž repertoár je mi blízký (hlavně božzcí Deep Purple...:-), a tak jsem se do ní tak nějak "vetřel". Zazní staré dobré a osvědčené "pecky a fláky" a k dobré pohodě, doufám, přispěje i tradičně velmi dobré ozvučení a kvalitní občerstvení a atmosféra tohoto zajímavě členěného prostoru. Mimo program má snad vystoupit na závěr i brodská kapela v čele s vynikajícím kytaristou a perfekcionistou Jardou Novotným hrající snad pouze Deep Purple (na název si nevzpomínám, ale už to údajně není Deep Purple Revieval). Tak pokud tam budou, to si na ně určitě počkám!

Komentáře

1. komentář napsal(a) Milan Moc dne 29.11.2007 v 09:44

Akci zdar! Ale pořadatelé by mohli trošku lépe zvládat češtinu. (Já vím, že to v tuto chvíli není to hlavní, ale to víš, kantor je kantor. Vždyť to máš doma, tak to znáš ...

2. komentář napsal(a) Jilda dne 29.11.2007 v 16:00

Třeba to je schválně (to i), protest, nebo tak něco... :-)

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete