NoteBLOG – Hromadná oslava padesátin abiturientů chotěbořského gymnázia 1977 - videa

Hromadná oslava padesátin abiturientů chotěbořského gymnázia 1977 - videa (04.06.2008)

V sobotu 31.5. jsem se zúčastnil na skvělé hromadné oslavě spolužáků chotěbořského gymnázia, která se konala v Libici na Pilnově statku. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem přítomným za skvělou náladu, kterou ssebou na oslavu přivezli, všem ženám za dobroty které přivezly, dále jmenovitě Pepovi za neúnavnou práci při organizování a skvělé pivínko značky Bernard, Vlastovi za super grilovačku a samozřejmě sv. Petrovi za suprové počasíčko! Myslím, že všichni byli spokojeni s kvalitou papání i bumbání a proto brzy budeme pomýšlet na reprízu. Konečně - 51 je taky z určitého úhlu pohledu kulatá, co?

video 1

video 2

video 3

video 4

Komentáře

1. komentář napsal(a) Josef Meloun dne 05.06.2008 v 20:41

Ahoj Jirko, ahoj přátelé spolužáci.Jak komentovat tyto videopříspěvky? Paráda! Navozují tu výbornou a stěží opakovatelnou atmosféru,kterou jsme si tam sami vytvořili a kterou jsme tam vstřebávali všemi doušky a všemi našimi smysly. A případná repríza tohoto podujetí je myslím naprostá samozřejmost. Podle mého názoru to za tu trochu organizačního starání, shánění a domlouvání určitě stojí a já jsem samozřejmě PRO.Díky za příspěvky a už nyní se těším na další setkání - třeba to u Bernarda.Zdraví Pepa.

2. komentář napsal(a) Katty dne 13.06.2008 v 19:53

Jaj, táta v mallorcové zástěře :-D Ale jinak i podle videí to byla podařená akce, doma se o ní mluvilo jen v superlativech :-)

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete